Despre companie

GRATI SERV SRL este o companie tânără şi dinamică, fiind formată din 12 oameni calificaţi cu vastă experienţă în domeniul administrării documentelor şi oferirii soluţiilor software şi hardware în vederea satisfacerii nevoilor clienţilor.

Societatea a avut grijă ca personalul să fie bine motivat şi să aibă în plus un nivel ridicat al conduitei profesionale şi al comportamentului.

Înfinţată în anul 1997, GRATI SERV SRL a ajuns astăzi o firmă apreciată, făcând faţă cu success concurenţei acerbe, deoarece răspunde cu profesionalism cerinţelor tot mai diversificate ale clienţilor săi.

Dintre aceştia amintim: E-ON Gaz, Romtelecom, Izorep, Direcţia Agricolă, Direcţia Judeţeană de Pază, Drum Serv, Baumaxx, Kaufland, Curtea de Conturi, Inspectoratul pt. Protectia Consumatorului, Primăriile – Cristeşti, Petelea, Mihesu de Câmpie, Răstoliţa, Bahnea, Sântana de Mures, Zau de Câmpie, Breaza, Papiu Ilarian şi mulţi alţii.

Încă de la înfiinţare, obiectivul nostru de bază a fost şi va rămâne acela de a asigura produse şi servicii de înaltă calitate, în conformitate cu cerinţele clientului.

Suntem convinsi că putem prospera şi evolua doar prin îndeplinirea dorinţelor clienţilor nostri. Tocmai de aceea utilizăm toate resursele de care dispunem pentru ca, la final, să prezentam clientului o soluţie de cea mai bună calitate.

Putem furniza orice combinaţie de pachete personalizate care vor duce la cel mai scăzut preţ de întreţinere şi asigură productivitate crescută şi eficientă în derularea activităţii dumneavoastră.

Pentru toate echipamentele comercializate asigurăm o gamă completă de consumabile, oferind clienţilor şi servicii de reumpleri/reciclări cartuşe cerneală şi laser.

De asemenea, asigurăm service-ul pentru aparatura de birotică, la un înalt nivel tehnic, dat de experienţa şi compentenţele echipei noastre.

Gama noastra de produse